top of page

Market Research Group

Public·47 members

Привіт усім, хочу поділитися думками і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі наче багато речей, але коли потрібно кудись швидко зібратись, часто нічого нормально не поєднується. Буває так, що купую одяг просто тому, що він гарний окремо, але потім він не підходить до інших речей і майже не носиться. Згадала, як раніше у мене було кілька простих образів, і я взагалі не думала про вибір одягу — все працювало легко і швидко. Тепер хочу повернути більш практичний підхід, але не втратити різноманітність. Іноді переглядаю різні ідеї тут 25 Union щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А як у вас — більше імпровізація чи є свої “робочі” формули?

7 Views

У мене була дуже схожа ситуація, коли речей багато, а носити ніби нічого. Потім я почала поступово переходити на більш базовий підхід і залишила тільки те, що реально між собою поєднується. Тепер у мене прості джинси, нейтральні футболки, сорочки і кілька універсальних суконь, і цього вистачає для більшості ситуацій. Це сильно спростило життя, бо зранку не треба довго думати, що з чим поєднати — майже все вже “працює” разом. Також я перестала купувати речі імпульсивно і почала оцінювати, чи впишеться нова річ у вже існуючі образи.

440-236-3820

13975 Station Road

Columbia Station OH 44028

©2024 by CALSALESEMBROIDERY.COM

bottom of page